lördag 2 maj 2009

Stor kuk - bra självförtroende (Del 1)

Titel: Stor kuk - bra självförtroende (Del 1)
Kategor: BÖG


Har man en gång fått veta hemligheten, förstår man varför det finns ett blänk av självförtroende i Niklas ögon…

Det finns en kategori killar som det har gått bra för från dag ett. Hela uppväxten har löpt på smidigt och de har ridit på en våg av framgång när de spelat fotboll, hockey, gjort det man skulle göra i skolan och hånglat med rätt tjejer. Även när de själva ibland upptäcker att de inte passar in i mallen, att det är någonting annorlunda med dem jämfört med andra, har de självförtroendet att stanna kvar eftersom de ser ut att passa in och vet att spela rollen bra. I Niklas fall fanns det dessutom en annan sak andra grabbar nyfiket sneglade mot, avundades och fascinerades av. Hans balle.

Första gången jag träffade Niklas var sent en natt på Sibylla. Vår gemensamma kompis stod i grillen och båda släntrade förbi på vägen hem från krogen. Niklas var dragen och skämtade kaxigt även om han samtidigt sneglade lite blygt åt mitt håll ibland. 26 år, smal, men tränad, 185, brunt kort hår, brett leende. Han såg bra ut.

När jag efteråt fick reda på att han hade ovanligt stor kuk, förstod jag vad den där självsäkra glimten i ögat kom ifrån.

Andra gången vi träffades var ute på krogen. Av någon anledning, säkert mitt fel, började vi prata lumpenminnen. Jag hade legat i signalisterna, och han i flottan. Medan vi stod där i den larmande baren började han berätta att grabbarna på båten hade runkat öppet ibland. Att en av grabbarna som hade störst kuk kunde gå omkring och svänga med den öppet. Låta folk få klappa den som ett husdjur. Typ runka upp den för att visa de andra hur stor den kunde bli. Helt galet. Jag lyssnar med ballen krypandes upp längs ljumsken och undrar om Niklas också har hård kuk? Varför berättar han det här för mig?! Han står vänd mot baren hela tiden så kan inte se hans bula, men han flinar när han berättar och jag märker hur han granskar mig nyfiket för att se min reaktion.

Eftersom han inte var min polare från början kändes det konstigt att höra av mig och det dröjde innan jag fick chansen. Ett år senare var det sommar och vi hade träffats några gånger via kompisarna. Jag tog mod till mig, ringde honom och föreslog kvällsmat hemma hos mig, och kanske kunde vi sticka iväg och bada senare? Han lät glad och föreslog bad innan maten. Tio minuter senare stod han på gatan med cykeln med badskjortsen i handen och handduk på pakethållaren. Han log stort när jag klev ur porten. Även om jag själv är lika gammal och rätt tränad 180 lång med tydliga bröstmuskler, rutmage och en normal balle på 18 kände jag mig ändå på något sätt underlägsen honom. Jag hade ju hört att han hade stor kuk och han var självsäker, så det kanske var naturligt.

Vid badplatsen slängde vi cyklarna och sprang ut på stenhällarna.
– Är du sugen? frågade Niklas med något pillimariskt i blicken som han höll kvar på mig länge samtidigt som han började knäppa upp knapparna i jeansgylfen.

Eftersom han stirrade på mig vågade jag inte kolla in hans skrev, men tänkte: du skulle bara veta…
– Klart jag är, sa jag vände mig bort och drog av mig kallingarna och drog på mina speedos.

Han hade ett par knälånga skjorts i vitt och ljusblått. Själv hade jag ett par vanliga svarta skjorts som jag haft i många år. Vi dök i och jag hamnade bakom Niklas när vi var på väg tillbaka upp mot klipporna. Förbannade mig själv eftersom jag hade velat se kukbulan, nu missade jag chansen. Väl på stranden bytte han snabbt om bakom handduken och jag hann bara skymta ett par välfyllda vita Björn Borg-kallingar med ben innan han knäppte igen gylfen.

Hemma slank spagettin och köttfärssåsen ner snabbt eftersom vi var hungriga och vi hamnade i vardagsrummet. Hela kvällen hade kåtheten byggts upp inom mig och när vi satt där kunde jag inte låta bli att snegla på Niklas bula där han satt snett framför mig. Jag frågade om lumpenminnena, var det verkligen sant?

Först hajade han till förvånad, hade han glömt bort att han berättat för mig? Det verkade som att han tvekade en sekund, men sedan började han berätta. Jo det var sant. Det hade varit galet på luckan. Folk hade jämfört kukar och två andra grabbar med störst kukar hade utmanat varandra hela tiden. En gång hade en kille runkat mer eller mindre öppet inför de andra, en annan gång hade den största kukkillen lagt sin halvhårda raka kuk i ansiktet på en kille som sov och smekt han över läpparna…

Jag lyssnade och flikade in med frågor ibland samtidigt som jag smygkollade in Niklas skrev. Själv var jag semihård men vågade in släppa upp kuken hela vägen upp eftersom det skulle bli för uppenbart. Niklas verkade till synes oberörd av att snacka om minnena, bulan såg lika stor ut hela tiden.

Samtalet dog ut och det var sent. Det kändes som att nästa kommentar skulle vara ”nehej, det är en dag imorgon också” och sedan hade han stuckit därifrån. Jag var nu så kåt att det dunkade i tinningarna på mig. Jag behärskade mig allt jag kunde eftersom jag inte ville visa det för Niklas. Snart skulle chansen vara förlorad. Det blir tyst och vi tittar lite på varandra, Niklas kollar in klockan på väggen.

Plötsligt hör jag mig själv säga:
– Du Niklas, innan du går… Jag har hört att du har jävligt stor balle?

Niklas skrattar till chockad och ser ut som om jag tagit honom på bar gärning.
– Vem har sagt det!? Ah… ok, jag fattar. Det kan ju bara vara en person. Fan honom! Haha. Så stor är den inte…
– Du kan väl hänga ut den så jag får se en gång? Skall inte göra något, bara kolla.

Han skruvar på sig och ser lite besvärad ut först. Ler sen.
– Asså, jag vet inte…
– Bara en kort sekund har hört att den skall vara skitstor, vore coolt. Har aldrig sett en så stor.

Jag blir tyst och låter det verka. Han brottas med sig själv och säger sen.
– Okejdå. Men då får du visa din också.
– Ok.
– Alltså, den är inte så stor, säger han och ställer sig upp. Han sätter sig bredvid mig i soffan och jag gnider mig över bulan en gång innan jag börjar knäppa upp mina brallor.

Nästan samtidigt som jag lägger ut min balle över kallingresåren, får han ut sin balle över kanten.
– Du ser, de är nästan lika stora.

En sekund trodde jag honom nästan. Sedan såg jag bredden. Det var den grövsta kuk jag någonsin sett och för varje sekund jag stirrade så växte den med en halv centimeter. Det var spänt i rummet och vi tittade snabbt på varandra. Han såg nästan generad ut över att kuken avslöjade honom, uppenbarligen gillade han att jag kollade. Inom en halv minut började den se grotesk ut och den hade ännu inte svällt klart.
– Ställ dig upp! Bad jag honom.

Ståendes med kuken bara decimeter från mitt ansikte växte den till sin fulla storlek. Stenhård rakt upp måste den varit minst 21 centimeter och enormt grov. Jag kunde inte hålla mig längre, utan kollade i Niklas ansikte om det var ok samtidigt som jag sträckte fram min hand och slöt den runt skaftet. Eller slöt och slöt, trots att jag har stora hände nådde jag inte runt. Den var falukorvstjock.
– Shit… var det enda jag kunde säga med ögon som tefat.

Niklas bara flinade. Min egen kuk stod som ett spett rakt upp mot naveln.
– Din kuk är också snygg, sa Niklas.
– Men din är helt galet stor, skrattade jag. Blev snabbt allvarlig och kände med handen längs med skaftet.

Samtidigt som ett litet stön kom från hans hals satte han händerna på sidorna och lutade huvudet bakåt. Det var min signal. Med handen strax under det stora dunkande ollonet började jag runka honom. Förhuden som räckte ända fram över ollonet använde jag när jag bearbetade kuken allt intensivare. Niklas stönade och kollade ner på mig.

Efter ett tag gick en rysning genom hela kroppen och han tog tillbaka kuken från mina händer.
– Jag vet inte… fan jag börjar bli kåt, sa han.
– Jag med, erkände jag.
– Vet inte om det är så smart, om vi skall vara polare osv, om det sprider sig osv?
– Ingen kommer att få reda på nått.

Den här gången tog jag båda händerna till hjälp och började runka honom försiktigt. Lekte med hans stora kuk och undersökte den. Tittade nära på kulorna och studerade ollonet med förhuden tillbakadragen då och då medan jag runkade honom allt hårdare. Stönen kom allt regelbundnare och jag märkte hur känslig han var och hur ballen blev hårdare och hårdare.

Plötsligt tog han tag i mitt huvud höll hårt i kuken och viftade framför mitt ansikte. Genom tänderna kom nu en röst jag aldrig hört förut.
– Du gillar den va? Gillar du min stora kuk?

Vad skulle jag svara? Nu fanns liksom ingen anledning att försöka låtsas som något annat längre.
– J.. Ja… stammade jag.
Då slog han till mig över pannan med den tunga kuken och började daska mig över kinder, min stängda mun och öra. Han försökte tvinga in kuken i min mun, jag var inte beredd men lyckades hålla munnen stängt. Runk ihop med en annan grabb var en sak men mer hade jag inte tänkt mig!

Han tryckte ner mig i soffan och drog upp mina fötter. Kalsongerna och brallorna försvann av.
– Du Niklas, jag vet inte.
– Käften! Morrade han. Du gillar min stora kuk jag vet det.

Jag var kåt men blev också lite rädd. Han var starkare än jag hade trott och plötsligt låg jag här på rygg med mitt rövhål blottat för hans hingstkuk. Jag hade aldrig gjort det förrut, men även om jag skulle ha haft möjlighet att testa rövsex, gillat det och velat det, skulle hans stora kuk aldrig passa i ett rövhål hann jag tänka innan han slog till mig med knytnäven strax under pungen på kukroten.
– Uh, va fan gör du?!
Han slog igen. Det domnade skönt. Plötsligt började han slå mig med ballen över röven och kukroten. Den gjorde nästan ont. Den var så stor och tung. Niklas hade börjat sava och snigelsträngar av försats skvättes ut över rövhålet och låren när han slog mig med kuken.

Han verkade inte så intresserad av min kuk som jag av hans.
– Låt mig få runka dig, försökte jag?
Han tittade inte ens på mig. Utan lyfte mig högre upp i fötterna så att jag hjälplöst låg kvar i underläge på soffan. Ansiktet var högrött på honom och han andades tungt. Han måttade en salivsträng med munnen som jag följde med blicken och kände den träffa målet där bak. I samma sekund som den lite svalt träffade hålet var det som om jag förstod för första gången vad som höll på att hända. Jag fick panik och började försöka kränga mig ur hans grepp, jag frustade och kämpade. Niklas böjde sig snabbt ner och höll om mina ben och mina armar så att jag inte kom någonstans. Med ansiktet en centimeter från mitt sa han plötsligt sakta, helt lugnt och snällt med djup röst:
– Ta det lugnt.

Krafterna tog slut och jag gav upp. Låg kvar i hans grepp och det kändes som befrielse när han ställde sig stående igen och mina ben fick vila i hans händer. Kuken var nu större än jag sett den tidigare. Den dunkade och var stenhård röd.

För första gången sedan kampen började tittade Niklas mig nu rakt in i ögonen.
– Du vill ha min stora kuk eller hur?
– Snälla, kom igen, försökte jag vädja.
– Sluta, jag vet ju att du vill ha den, sa han som någon som tröttnat på att höra lögner.

Samtidigt som han sa den sista kommentaren, fortfarande med blicken fäst rakt in i mina fällde han ner hästkuken och började pressa den mitt hål. Jag försökte uppbåda ny styrka från min rädsla att bli kluven på mitten, spjärnade emot, knep och försökte vrida mig undan, men det gick inte. Niklas höll stenhårt fast och jag insåg att han nu var kåtare än någonsin. Det här gillade han. Kuken pressade på och jag skulle just skrika högt när han tog tag i en kudde och höll framför min mun. Sedan pressade han in ollonet samtidigt som jag skrek i kudden.
– Ahhhh…. Suckade han av njutning. Mmm du är skön.

Niklas kuk hade ett stort ollon. Sedan var skaftet ännu bredare på mitten, med en stor åder som löpte längs med hela kuken, för att bli litet smalare igen vid roten. Så även om han pressat in ollonet var det värsta inte över det visste jag. Sakta började han pressa på stötvis. Smärtan i röven var outhärdlig och jag flämtade hejdlöst, nu låg allt min fokus på att få syre, skrika fanns inte längre bland möjligheterna.
– Mmm du är trång som fan, stönade Niklas samtidigt som han drog ut kuken nästan hela vägen men behöll ollonet inne.

I nästa sekund gjorde han en framstöt och mitt ömmande hål kändes som att det skulle spricka. Smärtan hade lagt sig något men rädslan var kvar. Skulle jag få skador? Det som i några minuter varit ett töcken började nu klarna, jag hörde tydligare Niklas stön när han drev kuken längre och längre in i mig. Han körde över mig som ett lok som gång på gång dunkade in kolven i mig. Han knullade mig allt hårdare och jag andades ofrivilligt i takt, något som han tydligen gillade och tog för att jag gillade situationen.
– Fan din fitta är skön! Mmm smaka på pappas stora kuk. Såja ta den djupt nu!

Med det sista pressade han in ballen till roten och det svartnade för mina ögon. En sekund senare var jag tillbaka och kände mig snuskigt utnyttjad. Han hade vetat! Han hade fattat att jag någonstans fantiserat om detta. Att det skulle funka på mig av alla grabbar även om jag aldrig hade insett det själv. Eller så höll jag i samma stund på att formas, ridas in till något jag skulle gilla. Antagligen hade han gjort det förut och blivit en mästare på det.

Hästkuken dunkade in och ut i mig och jag hörde Niklas flämta allt högre.
– Mmm dags för godis!

Efter tio hårda stötar drog han ut kuken och jag trodde hela tarmapparaten skulle följa med. Snabbt slet han till sig mitt huvud, tryckte ner det över ollonet och skrek rakt ut när han började spruta.
– Fan jag kommer, jag kommer aaahhhhhhhhh!!!!
Ollonet var stenhårt och stort och stråle efter stråle sprutade mig över läpparna, tungan och kinderna. Jag försökte hålla munnen stängd för de första värsta spruten, men till slut kunde jag inte hålla andan längre och när jag öppnade munnen kom en till stöt rakt in. När jag trodde det var klart kom ett sista sprut och träffade mig i ögat. Resten rann ur hans kuk ner på mina lår och soffan. Vi stod så i vad som antagligen bara var sekunder men som kändes som en evighet medan Niklas flämtade klart det värsta och sedan släppte greppet om mig.
– Ah. Gött mannen. Fan det gjorde du bra, sa han och klappade mig på axeln.

Min egen kuk låg hård otömd på magen. Han försvann i hallen och minuter senare hörde jag dörren slå igen.

Vilken förnedring. Kände mig som en tjej när han drämde kuken i mig. Ju mer jag tänkte på det, hans feta kuk samtidigt som det ömmade i röven blev min kuk allt hårdare. Tog tag i den och hann bara dra 5 drag innan hela kroppen började skaka och det svartnade samtidigt som kuken hejdlöst sprutade nästan genomskinlig sats åt alla håll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar